word brandweervrijwilliger in Bree

Ben je bereid om, naast je hoofdberoep, aan de slag te gaan als brandweervrijwilliger? 

Wij zoeken 5 nieuwe collega’s: mannen / vrouwen die op de eerste rij willen staan in situaties waar anderen van weglopen, en die bereid zijn om in de bres te springen voor anderen. Woon je in een straal van 8 minuten* van brandweerpost Bree? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

*Stel je vraag aan ons om precies te weten of je in aanmerking komt. De aanrijtijd wordt berekend met onze tool Care.

Interesse?

Via dit formulier kan je je gegevens opgeven indien je interesse hebt voor vrijwillig brandweerman of -vrouw in een van de posten van Hulpverleningszone Noord-Limburg. Je kan hier ook inschrijven voor 

  • een kennismakingsdag op 23 september 2023 
  • een oefendag waarop je de FGA-proeven kan inoefenen op 28 september 2023


OPGELET: deze aanmelding via het formulier geldt niet als kandidaatstelling voor de vacatures.
 

FGA-proeven 2023 

Het federaal geschiktheidsattest bestaat uit drie onderdelen:

* Competentietest (schriftelijk examen)

* Handvaardigheidsproeven

* Sportproeven

De proeven vinden plaats in de brandweerschool. In de provincie Limburg is dit het PLOT (Genk). Maar je kan de proeven ook in een andere provincie in België afleggen.

Inschrijven voor de FGA-proeven in Limburg? Dit kan vanaf 28 augustus 2023 tot en met 29 september 2023. Wees er tijdig bij, want vol is vol. Meer informatie zal je kunnen terugvinden op de website ikwordbrandweer.be Je vindt er informatie over de proeven zelf en alle tijdstippen waarop in België de proeven georganiseerd worden.

Start opleiding

Aanwervingen zijn nog gepland dit najaar (oktober-november 2023). Kandidaten die worden aangeworven, zullen naar alle waarschijnlijkheid in januari 2024 kunnen starten met de opleiding aan de brandweerschool.

Nog vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met de personeelsdienst via e-mail naar jobs@hvznl.be  of telefonisch op het nummer 011 55 91 48.