Wereld Alzheimer Dag - cupcakeactie 2022

Jaarlijks wordt er op 21 september, Wereld Alzheimer Dag, wereldwijd extra aandacht besteed aan de ziekte van Alzheimer. Door Stichting Alzheimer Onderzoek werd september omgedoopt tot Cupcake-maand.

Stichting Alzheimer Onderzoek is uitermate trots dat haar cupcake-actie al 6 jaar een groeiend en succesvol evenement is. Zij dankt dan ook nogmaals alle medewerkers aan vorige acties!

September 2022 wordt opnieuw de Cupcake maand. Deze actie loopt van september tot eind december – dit om iedereen de kans te geven ze goed te kunnen plannen en voorbereiden! Omdat ook het bakken van cupcakes niet altijd eenvoudig is trekken we deze actie opnieuw open naar bakken van lekkere pannenkoeken, koekjes of wafels!

Hoe meedoen?

  1. BAK samen met vrienden of familieleden, partners, kinderen en kleinkinderen; medebewoners van het WZC of met het verzorgend personeel; collega’s of werkmakkers; clubgenoten of vrienden uit het verenigingsleven leuke, mooie, maar vooral lekkere cupcakes en geniet van deze toffe activiteit !
  2. VERKOOP jullie cupcake creaties voor het goede doel: het Alzheimeronderzoek!
  3. STORT de opbrengst op de speciale cupcake-rekening van Stichting Alzheimer Onderzoek: BE83 0017 5620 5915 met als melding: “cupcake actie 2022”.