Welzijnsregio Noord-Limburg zoekt een dienstverantwoordelijke Financiën en organisatiebeheersing

Welzijnsregio Noord-Limburg is op zoek naar een dienstverantwoordelijke financiën en organisatiebeheersing, voltijds, A1-A3 + aanleg wervingsreserve. 

Als dienstverantwoordelijke financiën en organisatiebeheersing kijk je erop toe dat de financiële situatie van de welzijnsvereniging en de intergemeentelijke samenwerking steeds correct weergeven wordt. Je staat in voor de financiële analyse, advisering en de controle van het beleid en draagt bij tot een effectief, efficiënt en transparant bestuur. Je  staat in voor het opmaken van beleidsrapporten, boekhouding, financiële beleidsadvisering en thesauriebeheer.

Daarnaast sta je  in voor de organisatiebeheersing m.n. het in kaart brengen en aanpakken van risico’s, hinderpalen en verbeterpunten, hoofdzakelijk inzake procesanalyse en digitalisering.

Aanbod

  • Boeiende job in een dynamische, groeiende organisatie.
  • Voltijds (38/38) contract van onbepaalde duur, onmiddellijke indiensttreding.
  • Wedde volgens loonschaal A1-A3 (min 3.170,07 euro/maand, max 5.578,45 euro/maand).
  • Voor de berekening van je salaris kunnen de jaren anciënniteit in de openbare sector en de privésector in rekening gebracht worden. Relevante privé-anciënniteit kan voor maximum 10 jaar meetellen. De openbare anciënniteit telt onbeperkt mee.
  • Extralegale voordelen: maaltijdcheques, 2e pensioenpijler, goede afstemming werk-privé, mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer en de voordelen van een gemeenschappelijke sociale dienst.

Competenties

  • Je beschikt over een masterdiploma.
  • Je hebt kennis van boekhouding en financieel management.
  • Je bent vertrouwd met strategisch management.
  • Flexibiliteit in functie van de organisatie, o.a. bereidheid tot werken in de avonduren.

 Het volledige inlichtingendossier kan je hier downloaden. 

Plaats tewerkstelling

Welzijnsregio Noord-Limburg, Hoekstraat 70 bus 3, 3910 Pelt

Hoe verloopt de selectieprocedure?

Stuur je motivatiebrief en CV naar lotte@welzijnsregio.be. Voeg een kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister toe aan je sollicitatie. Je krijgt een bevestigingsmail als ze je sollicitatie hebben ontvangen.

Solliciteren kan tot uiterlijk 14 februari 2021.

De selectieproeven bestaan uit een schriftelijk examen, een gestructureerd interview en tenslotte een psychotechnische test.

Voor meer informatie kan je terecht bij: