Welzijnscampus Gerkenberg groeit!

De werken aan de nieuwe vleugel van Welzijnscampus Gerkenberg gaan met rasse schreden vooruit!  Deze uitbreiding is meer dan welkom, want de vraag is groot en de wachtlijsten zijn vandaag goedgevuld.

nieuw op de campus

Vanaf midden september wordt het aanbod uitgebreid met 9 bijkomende kamers voor het woonzorgcentrum. Daarnaast openen we een nieuw centrum voor kortverblijf met 9 woongelegenheden. Hier kunnen zorgbehoevende senioren tijdelijk verblijven, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes van hun mantelzorgers of korte herstelperiodes na ziekenhuisopname.

Een gelijkaardige grote vraag is er naar ons volledig nieuw dagverzorgingscentrum. De bestaande capaciteit zal met de nieuwbouw toenemen van 15 naar 22 bezoekers per dag. Ouderen kunnen hier 5 dagen per week terecht voor een aangename dagbesteding. ’s Avonds keren zij dan terug naar hun vertrouwde thuisomgeving. Tot slot gaan we vanaf september dankzij de uitbreiding ook van start met een kleinschalige afdeling specifiek voor bewoners met dementie.

geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen

Op vrijdag 24 juni vanaf 13.30 u zijn alle kandidaat-medewerkers welkom: wij zoeken verpleegkundigen, zorgkundigen en medewerkers onderhoud. Op zondag 18 septemberzullen de deuren open gaan voor het grote publiek. Wij staan klaar om iedereen op maat te woord staan. Bij ons geldt oprecht: uw uniek verhaal, onze warme zorg!