Vergeet je tegoed huisvuilzakken niet!

Elk gezin dat op 1 januari 2022 gedomicilieerd was in Bree betaalde een afvalbelasting aan Limburg.net voor de inzameling en de verwerking van het afval. In dat bedrag zit een hoeveelheid huisvuilzakken vervat, die je kan afhalen in één van de verschillende afhaalpunten. Het aantal hangt af van je gezinstoestand op 1 januari 2022.

Einddatum = eindejaar 

Je kan je tegoed afhalen tot en met 31 december 2022. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om de huisvuilzakken gratis af te halen via je tegoed. Het is zonde om dit te laten vervallen, want elk gezin heeft er recht op. Een rol met 10 kleine zakken van 22 liter heeft een waarde van € 6,25 en een rol met 10 grote zakken van 44 liter is € 12,50 waard.

Waar kan je dit tegoed afhalen?

  • Onthaal stadhuis, Vrijthof 10
  • AD Delhaize, Toleikstraat 15
  • Carrefour Market, Sportlaan 25

Vergeet je identiteitskaart niet

Om je huisvuilzakken af te halen, heb je je elektronische identiteitskaart nodig. Vergeet deze dus zeker niet! Twijfel je of je je tegoed al afgehaald hebt eerder dit jaar? Bel gerust even naar het Onthaal van het stadhuis op 089 84 85 00. Wij kijken het graag voor je na om een onnodige verplaatsing te vermijden.