vacature HVZNL Bree: beroepskapitein + aanleg wervingsreserve vrijwillig kapitein

Hulpverleningszone Noord-Limburg vormt sinds 1 januari 2015 één hulpverleningszone met de brandweerposten van Bree, Leopoldsburg, Lommel en Pelt. Vanuit deze 4 posten garanderen ze de snelst adequate brandweerhulp en dringende geneeskundige hulp. 

Onze zone telt ongeveer 400 medewerkers bestaande uit operationele brandweerlieden en hulpverleners-ambulanciers (vrijwilligers en beroeps) en ondersteunende personeelsleden. Voor de vervanging van een beroepsofficier die met pensioen gaat, is de organisatie op zoek naar een beroepskapitein voor post Bree. Ze leggen ook een werfreserve aan.

Wil je verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving en als kaderlid in onze hulpverleningszone werken?
Ben je stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? Ben je discreet en betrouwbaar en handel je integer?

De functiebeschrijving vind je op jobs.hvznl.be (kapitein, vermoedelijk ook postverantwoordelijke, operationeel en administratief-technisch specialist, deskundige BPA, instructeur, evaluator).

kandidaatstelling

Solliciteer ten laatste op 31 oktober 2021 via het online sollicitatieplatform jobs.hvznl.be.

Je kandidatuurstelling bevat deze 6 verplichte documenten die je moet opladen (in pdf of jpeg):

  1. Een duidelijke motivatiebrief
  2. Een uitgebreid CV met foto
  3. Een uittreksel uit het strafregister model 596-2 (minderjarigenmodel) niet ouder dan drie maanden (op 31/10/2021)
  4. Kopie van jouw federaal geschiktheidsattest (FGA) voor het hoger kader of jouw tewerkstellingsattest als brandweerofficier
  5. Kopie van jouw diploma niveau A (universitair onderwijs, HOLT)
  6. Kopie van je rijbewijs B (voor- én achterkant)

HVZNL voorziet op een later tijdstip een infosessie. De datum hiervoor wordt op het online sollicitatieplatform gecommuniceerd.

Mocht je al vragen hebben, kan je omtrent de functie-inhoud contact opnemen met zonecommandant Kol. Jan Jorissen (011/54.29.00) of omtrent de sollicitatieprocedure met de personeelsdienst (011/55.91.48 of via mail personeelsdienst@hvznl.be).

De volledige vacatures kan je hieronder nalezen.