topaanbod vrije tijd

Het mag gezegd worden: in Bree hebben we een heel uitgebreid en gevarieerd aanbod op gebied van vrije tijd! Zowel onze eigen stadsdiensten als een heel arsenaal aan plaatselijke verenigingen en clubs zorgen ervoor dat je een mooi programma aan vaste hobby's en activiteiten bijeen kan sprokkelen, het hele jaar door. Zoweel vrijwilligers, trainers, begeleiders, coördinatoren, lesgevers en enthousiastelingen werken achter de schermen mee om jullie met hun vakgebied te laten kennismaken. Tijd om die agenda's weer eens naast mekaar te leggen en uit te kiezen wat je dit jaar absoluut wil meedoen!

Na een coronavoorjaar in lockdown en een zeer beperkt zomeraanbod, proberen we vanaf september -welliswaar met de nodige aanpassingen op gebied van veiligheid- terug de draad weer op te pikken. Onze uitgebreide vrijetijdsgids werd een tijdje geleden in alle Breese brievenbussen bedeeld. Je vindt er in een handig overzicht het complete aanbod op een rij. Je kan steeds een extra exemplaar afhalen aan de centrale balie van het stadhuis of mailen naar communicatie@bree.be om eentje extra te ontvangen.

Ook online vind je dit aanbod terug. Elke vereniging heeft meestal zijn eigen website en social mediakanalen waarop je de nodige contactgegevens kan terugvinden. Wij verwijzen je graag door in enkele klikken:

Onze eigen vrijetijdsdiensten vind je als volgt:

Hulplijnen genoeg om je vrije tijd leuk en zinvol in te vullen! Wij wensen iedereen een veilig en vlot werkjaar!