Toon je hart voor gezinnen die een kind* missen

Zoals elk jaar roept het Berrefonds iedereen op om deel te nemen aan de Koesterweek en het overlijden van een kind bespreekbaar te maken. Want iedereen kent wel iemand die een kind verloor en allemaal samen kunnen we beter voor deze gezinnen zorgen. Dit is intussen al de vierde editie van de Koesterweek.

In 2022 gooiden ze het over een andere boeg na hun 'Warme sjaals actie' en 'doosjes vol liefde'. Ze merkten immers dat het nog steeds heel erg nodig was om het taboe rond het verdriet om een kind dat gemist wordt te doorbreken. Daarom riepen ze voor de allereerste keer ziekenhuizen, steden en gemeenten op om de Koestervlag te laten wapperen. Ze waren ongelofelijk fier dat maar liefst 191 lokale besturen de vlag uithingen. In 2023 bouwen ze verder op dit succes en hopen ze dat nog veel meer hartjes het straatbeeld zullen overspoelen.

De Koesterweek loopt van 8-15 december en is gevuld met challenges, wij doen alvast mee vanavond met een kaarsje te branden, jullie ook?❤🕯

Vergeet zeker niet om een mooie foto te nemen of een video te maken. Post deze op je sociale media met #berrefonds#koesterweek#toonjehart.

Samen overspoelen we de wereld met hartjes! ❤