Start schooljaar 2023-2024 Academie Bree

Vanaf 1 september start de academie weer met een nieuw creatief schooljaar. Voel je ook de muziek-, teken- of toneelkriebels? Schrijf je dan nog snel in!

Kan jij goed schilderen en tekenen? Hou je van knutselen? Schuilt er stiekem een echte kunstenaar in jou of ben je een groot tekentalent? Dan kan je in Bree of Opitter terecht vanaf 6 jaar bij de academie beeldende en audiovisuele kunst.

Droom je er van om zelf op een podium te staan en toneel te spelen of leuke teksten voor te dragen. Ben je minstens 8 jaar? Kom dan naar de lessen woordkunst-dramain Bree. 

Zegt je mama al eens dat je niet zo hard moet meezingen met de radio? Sta je al te dansen wanneer je een mooie melodie hoort? Kortom, hou je van muziek en ben je 8 jaar of ouder? Dan is academie muziek echt iets voor jou! 

En ben je nog net te jong voor de academie muziek, dan kan je vanaf 6 jaar terecht bij de academie mini. Hier krijg je de eerste lesjes in muziek. Maak je kennis met alle instrumenten en train je alvast je muzikaal gevoel met leuke liedjes. Naast muziek leer je ook toneeltjes opvoeren, gedichten voordragen en op een speelse manier bezig zijn met woordkunst. 

De lessen in Bree en Opitter zijn enkel voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Volwassenen kunnen terecht bij de hoofdzetel in Maaseik.

Inschrijven kan online via mijnacademie.be/academiemaaseikMeer info vind je via 089 84 85 66 of academie@bree.be.