Sint Vincentius: geen eetfestijn in 2021, wel voedselbedelingen ...

Corona zorgt ook bij de Sint Vincentiusvereniging “de kleine drempel” voor een tweede heel moeilijk jaar na elkaar. Toch is onze vereniging erin geslaagd gedurende de coronaperiode haar basisactiviteiten te blijven  organiseren : tweewekelijkse voedselbedelingen en verkoop van kleding en speelgoed. Onze waardering gaat hierbij uit naar iedereen in de gemeenten Bree, Bocholt en Oudsbergen die meehielp, en ons toeliet door te gaan met onze activiteiten.

We hebben de gezinnen in problemen die zich aanboden kunnen ondersteunen in het moeilijke voorbije jaar, zelfs zonder de normale inkomsten van een eetfestijn of van de talrijke solidariteitsacties die niet konden doorgaan.

Traditioneel eetfestijn verplaatst naar zondag 3 juli 2022

Spijtig genoeg zal ook dit jaar een voorname bron van inkomsten gemist worden : het traditionele eetfestijn, gepland op de eerste zondag van juli, is verplaatst naar zondag 3 juli 2022.

Wij willen toch onze trouwe achterban danken voor het vertrouwen in onze werking, en de financiële steun in het verleden. We hopen in de toekomst weer op u allen te mogen rekenen. Er komen weer betere tijden, laat ons hopen ook voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Heel veel dank aan iedereen die ook nu aan ons wil denken.

Het bestuur van “de kleine drempel”

Lees ook het artikel in stadsmagazine Klets! juli/augustus 2021!