Sezoensrally passeert 14 mei op het Vrijthof 

Op zaterdag 14 mei staat de 45ste editie van de Sezoensrally gepland. Dit jaar zullen de rallywagens drie keer te bewonderen zijn op het gerenoveerde en gezellige Vrijthof. Traditioneel bevindt een groot gedeelte van het parcours zich op het grondgebied van Bree.

Op donderdagnamiddag is een officiële test voorzien in Beek ten noorden van ‘t Hasseltkiezel. Daar kunnen de deelnemers hun wagen afstellen voor de échte rally op zaterdag 14 mei

Dan staan drie keer de klassementsproeven (KP’s) Gerdingen en Steenberg op het programma. Beiden zijn uitgegroeid tot klassiekers van de enig overgebleven rallywedstrijd in Limburg die ook dit jaar weer meetelt voor het Belgian Rally Championship. Andere KP’s zijn Goolder, De Hees en Veldhoven in Bocholt en Peer.

Wie de rallybolides liever in stilstand beschouwt, moet zeker eens langsgaan op het Vrijthof. Daar passeren alle deelnemers voor een korte hergroepering omstreeks 9u00, 13u00 en 17u30. Meer info over het evenement is te vinden op www.sezoensrally.be.