Plan je kerstvakantie!

Wens je in de kerstvakantie gebruik te maken van kinderopvang Holder de Bolder of wil je graag deelnemen aan de schaatslessen of ijshockeyinitiaties aan de ijspiste? Vergeet dan niet in te schrijven vanaf zaterdag 4 december om 9.00 u. Alle inschrijvingen verlopen via dezelfde inschrijftool kwandoo.

Coronarichtlijnen

Bij de inrichting van dit opvang- en activiteitenaanbod wordt steeds rekening gehouden met de op dat moment geldende coronamaatregelen en is onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen. Je vindt de meest actuele info steeds online.

We zitten snel samen met de scholen om de organisatie van noodopvang te regelen voor niet-telewerkbare functies en voor mensen die in de onmogelijkheid zijn om voor opvang te zorgen in de extra week van 20 tot 24 december.

Kwandoo

Reserveren en betalen kan enkel online via: bree.kwandoo.com.
Maak op voorhand eenmalig je account aan. Vergeet de verplichte vragenlijsten niet in te vullen, dan verlies je geen tijd bij de inschrijving.
Vul je rekeningnummer in bij je accountgegevens zodat mogelijke terugbetalingen vlot kunnen gebeuren.
Bij eventuele technische vragen klik je op “contact” wanneer je bent ingelogd en ga je naar “Ik heb een technische vraag over de website.”