Op dagtrip in Bree!

Onze Breese vrijwillige stadsgidsen delen één passie, namelijk bezoekers onderdompelen en rondleiden in ons historisch Bree. En dat doen ze goed! Geregeld verbazen ze groepen toeristen van buur- of verre gemeentes met de prachtige gebouwen in ons centrum en de anekdotes die daarbij horen.

Eyecatcher van formaat is natuurlijk ons stadhuis! Als voormalig Augustijnenklooster (1659) en Sint-Michielscollege (1874) is er heel wat te vertellen over de geschiedenis die er zich afspeelde en de verbouwingen die het onderging. Momenteel vind je er onze stadsdiensten in een modern kader dat zorgt voor een perfecte harmonie tussen het verleden en het heden.

Wil je graag meer uitleg over het stadhuis en/of andere historische plekken in onze stad? Waarom dan niet eens toerist in eigen stad spelen en een groepsrondleiding bij één van onze stadsgidsen boeken? Ideaal om de wekelijkse wandeling met vrienden of familie eens een andere insteek te geven.

Wil je een dagtrip boeken, neem dan contact op met de dienst onthaal van het stadhuis in Bree of vul het aanvraagformulier op de website in.