Nieuwe digitale stadsbon!

Je kent ‘m waarschijnlijk al: onze Breese cadeaubon die je kan kopen op het stadhuis, om vervolgens uit te geven bij verschillende Breese handelaren of horecazaken. Er verandert vanaf vandaag iets aan deze klassieke cadeaubon: we gaan digitaal!

nieuw: stadsbon

We gaan voor complete vernieuwing dit najaar. De ‘Breese cadeaubon’ verandert van naam en wordt een ‘stadsbon’! Daarnaast krijgen de bonnen een nieuwe look & feel én zijn ze binnenkort te koop vanuit je luie zetel. Kortom, ben je op zoek naar een ideale verrassing, een bedankje of traktatie? Denk aan onze stadsbonnen! Leuk om te krijgen, én je steunt onze lokale economie!

digitaal vanaf 2 november

Onze vorige bonnen waren enkel te koop aan het Onthaal van het stadhuis. Vanaf 2 november kan je de bon op elk moment van de dag eenvoudig kopen kopen via www.bree.be/stadsbon.

Kies in de webshop een bedrag, betaal online, en je ontvangt na aankoop meteen een QR-code in je mailbox. De code kan je printen, op je smartphone laten staan, of opladen in de Bree App. Shoppen maar!

Daarnaast kan je de bon natuurlijk ook nog steeds bij het onthaal van het stadhuis kopen en als papieren versie meekrijgen. In de winkel laat je de QR-code scannen, en de betaling is gebeurd. Je hoeft het volledige bedrag niet in één keer uit te geven. Je mag je waardebon op verschillende adressen gebruiken en zo verschillende lokale handelaars steunen.

Waar kan je de bon besteden?

Een overzicht van de deelnemende handels- en horecazaken vind je via www.bree.be/stadsbon. Denk er ook aan dat de bon één jaar geldig is vanaf aankoopdatum. Als je nog oude cadeaubonnen thuis hebt liggen, kan je deze gebruiken tot 31/12/2023.

Wil je als handelaar ook graag de bonnen ontvangen?

Je kan als handelaar op elk moment je zaak registreren om ook de bonnen te ontvangen. Lees op www.bree.be/stadsbon-handelaar hoe je dit in orde kan maken. Heb je nog vragen over dit proces? Neem dan contact op met de communicatiedienst via communicatie@bree.be of 089 84 86 12.