Magische feestdagen dankzij de Toverboom

Ons Brees Huis van het Kind zet trots opnieuw haar schouders onder De Toverboom, een actie bedoeld om kinderen en jongeren waarvan de ouders het niet zo breed hebben een extraatje te bezorgen tijdens de feestdagen. Dankzij jullie massale reactie en enorm gulle bijdrages, konden we vorige kerst bijna 180 kinderen en jongeren gelukkig maken. We kregen de feedback dat ook de schenkers zelf bijzonder plezier beleefden aan het uitzoeken en het kunnen uitdelen van pakjes. Reden te meer om ook dit jaar de boom weer te plaatsen in ons stadhuis!

Wie krijgt er cadeautjes?

Kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar uit Bree kunnen aangemeld worden via verschillende organisaties die met kansengroepen werken. Deze kinderen en jongeren vullen het ‘abracadabra wensenformulier’ in dat als toverstokje in de boom wordt opgehangen.

Wie tovert de cadeaus?

Inwoners, bedrijven of organisaties van Bree nemen zo’n stafje uit de boom en toveren (of kopen) een cadeau van ongeveer € 25. Het cadeau kan je binnenbrengen bij het onthaal van het stadhuis vóór 17 december 12.00 u.

Het is de bedoeling dat de schenker het ‘abracadabra wensenformulier’ met cadeau inlevert zodat we weten welk cadeau bij welk kind of jongere hoort.  Het Huis van het Kind zorgt er voor dat al de cadeautjes
vanaf 20 december bij de kinderen en jongeren terecht komen.

Waar staat de toverboom?

De Toverboom kan je vanaf 29 november vinden in de patio van het stadhuis. De ingang is momenteel nog steeds via de tuin (Witte Torenwal).

Toveren maar!

Wil jij ook graag iemand onvergetelijke feestdagen of een magisch eindejaar bezorgen? Kom dan een toverstafje uit de boom plukken. Wij, en alle blije kindjes en jongeren, zijn jullie alvast erg dankbaar!

Meer info

Huis van het Kind
Houborn 45/1/1, 3960 Bree
0468 24 34 74

huisvanhetkind@bree.be
www.bree.be/huis-van-het-kind