Maand van de Markt

Onze vrijdagsmarkt: nog steeds populair in Bree en omstreken, en dé ideale plek om verse broden, seizoensproducten en snoepgoed te scoren. Ben jij er ook elke week te vinden? Goed nieuws, want april is opnieuw uitgeroepen tot de Maand van de Markt! Tijdens deze maand maak je bij iedere aankoop kans op leuke prijzen!

Scannen maar!

Deelnemen aan deze actie doe je door na elke aankoop een unieke QR-code te scannen met de ‘Ik Koop Lokaal-app’. Vergeet de app dus niet te downloaden voor je naar de markt vertrekt! Heb je geen smartphone? Geen probleem, deelnemen kan ook door het kaartje in te vullen dat je na je aankoop van de marktkramer krijgt. Na het winkelen deponeer je deze kaarten in één van de verzamelboxen die op de markt verspreid staan.  

Paashaas en ballonclown

Maar er is meer: in april zal je tijdens het ‘winkelhieren’ ook kunnen genieten van tal van animatie. Zo brengen de paashaas en een ballonclown een bezoekje aan onze markt, dat maakt een uitstapje met je (klein)kinderen extra leuk! Daarnaast staan er ook nog een sessie over diefstalpreventie en een optreden van de Vlégenband op de planning.

Verdeling bloemenzaad

April is ook dé maand bij uitstek om je tuin om te toveren tot een kleurrijke bloemenweide. Een bloemenweide zorgt niet enkel voor kleur, maar ook voor bijen en vlinders, wat alleen maar goed is voor de bijenpopulatie. Om de biodiversiteit te bevorderen kan je op vrijdag 21 april gratis verschillende zaadmengsels afhalen aan het standje op de markt.

Meer info: ikkooplokaalinlimburg.be.