Maak gebruik van onze nieuwe ledschermen!

Vanaf vandaag staan ze te blinken in het straatbeeld: onze nieuwe, digitale infoborden. Hiermee zetten we als stad graag in op duurzaam digitaal. Geen wisselende affiches, banners of aanplakborden meer, maar kwalitatieve schermen waarop de boodschap groter, mooier en duidelijker aan een breed publiek getoond wordt.

Wil je als Breese vereniging een activiteit, evenement of opendeurdag aankondigen op de digitale infoborden in Bree centrum en onze deelkernen? Goed nieuws!Ook jij kan hier gebruik van maken!

Verandering van scherm doet publiceren

De oude zwarte schermen met rode letters verdwijnen binnenkort uit het straatbeeld. Op de meeste locaties werden deze schermen al uitgezet of weggehaald, anderen staan nog op de planning. In de plaats daarvan installeerden we op 14 en 15 september in elke deelkern een verticale totem waarop je de activiteiten van je vereniging gratis kan laten publiceren.

Je vindt de infoschermen op volgende locaties:

  • Centrum: t.h.v. Markt 11
  • Vostert: t.h.v. Gruitroderkiezel 204
  • Beek: t.h.v. Kerkstraat 8a
  • Gerdingen: t.h.v. Barrierstraat 11
  • Opitter: t.h.v. Opitterkiezel 240A
  • Tongerlo: t.h.v. Bosstraat 15

Wil je hier gebruik van maken?

Check via bree.be/activiteitpromoten of je voldoet aan de voorwaarden. Daarna vul je het online formulier in op bree.be/digitale-totems. Wat hebben we zeker nodig? Een rechtenvrije foto of afbeelding zonder tekst, de titel, organisator, datum + tijdstip en locatie van het evenement, en contactgegevens of meer info. Denk er zeker aan om je aanvraag minstens 2 weken voor de gewenste publicatiedatum te verzenden.

We nemen geen flyers of affiches rechtstreeks over op de digitale infoborden. De opmaakprincipes van geprint materiaal zijn namelijk erg verschillend van de principes voor boodschappen op grote, digitale beeldschermen. Daarom voorziet de Communicatiedienst een opmaak op maat voor alle boodschappen op deze schermen i.f.v. de juiste afmetingen en andere kwaliteitseisen.