infosessie "de digitale meter: zin en onzin" 

De stad Bree organiseert samen met Stebo op maandag 14 december om 19.00 u. een digitale infosessie over de digitale meter.

Sinds 1 juli 2019 plaatst Fluvius stelselmatig digitale meters. Op zich verandert er hierdoor niks voor de gebruikers. Maar waarom dan digitale meters? Wat zijn de voor- en nadelen ervan? En wat brengt de toekomst ons? Welke mogelijkheden zal een digitale meter in de toekomst brengen? Over de combinatie van een digitale meter met zonnepanelen doen heel wat verhalen en geruchten de ronde.

Stephanie Lieten is technisch adviseur bij Stebo en gespecialiseerd in energietransitie. Zij zal tijdens deze digitale infosessie de juiste feiten brengen en heel wat mythes ontkrachten. Er zal aansluitend ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Hoe gaat de digitale sessie in zijn werk?

Je schrijft je in via https://energiehuislimburg.be/infosessies-bree voor de sessie. Op vrijdag 11 december zal je een mail ontvangen met daarin een link. Op maandagavond 14 december om 19.00 u klik je op deze link. Je wordt dan toegelaten tot onze digitale locatie en kan zo de volledige sessie meevolgen. Je hoeft hiervoor geen extra software te downloaden. Je zoekt enkel een comfortabele plek, klikt en luistert. Zo blijft je op de hoogte vanuit je luie zetel.