Heb je weinig afval en sorteer je goed? Beloon jezelf met Slimmesorteerpunten!

Koop je tijdens het winkelen producten met weinig verpakking? En sorteer je vervolgens al het resterend afval uit? Dan draag je je steentje bij aan een betere en gezondere leefomgeving! Daarnaast heb je misschien ook een aantal rollen huisvuilzakken van je jaarlijks tegoed op overschot. Jouw duurzaam gedrag belonen wij graag met Slimmesorteerpunten!

Hoe kan je deze punten verdienen?

Op www.limburg.net vind je een overzicht van alle acties. Eén daarvan is het terugbrengen van rollen huisvuilzakken van je tegoed. Per jaar kan je per gezin max. 3 grote of 6 kleine huisvuilzakken omruilen tegen punten.

  • 1 grote rol grijze huisvuilzakken = 12,50 Slimmesorteerpunten
  • 1 rol kleine grijze huisvuilzakken = 6,25 Slimmesorteerpunten  

Je brengt de rollen grijze huisvuilzakken (ongeopend) binnen aan het Onthaal in het stadhuis of op een recyclagepark. Vergeet zeker je identiteitskaart niet! 

De registratie van de terugname en de toekenning van de punten lees je op mijn.limburg.net. Wie zijn parkbezoeken of quotum huisvuil al opvolgde via dit systeem, ziet daar vanaf nu ook het saldo Slimmesorteerpunten. Heb je nog geen account, maak er dan één aan.

Hoe verzilver je Slimmesorteerpunten?

Via mijn.limburg.net kan je thuis heel wat punten inwisselen en wordt het aangekochte product doorgemaild of opgestuurd. Sommige producten verzilver je op een fysieke locatie.

Beeld

Heb je in het verleden LimbU-punten gespaard? Dan vind je deze terug als Slimmesorteerpunten via mijn.limburg.net.