groot gelijk dat je nuchter rijdt

Uiteraard zeggen we volmondig “groot gelijk” dat je samenkomt met vrienden en dat je je amuseert . Want gezellig samen zijn, hebben we met z'n allen een hele tijd moeten missen. Maar even luid bekrachtigen we jouw keuze om dat feestje ook veilig te laten eindigen en nooit onder invloed te rijden: “Groot gelijk dat je nuchter rijdt”, "Groot gelijk dat je blijft slapen", "Groot gelijk dat je er wat van zegt".

GROOT GELIJK DAT JE NUCHTER RIJDT

Groot gelijk dat je nuchter rijdt. Want ook zonder alcohol, drugs, lachgas of andere roesmiddelen kan je er een topfeestje van maken. Breng je vrienden veilig thuis, draag zorg voor elkaar.
 

GROOT GELIJK DAT JE BLIJFT SLAPEN

Laat je je graag eens gaan op een feestje? Blijf je graag tot in de vroege uurtjes? Moet kunnen! Groot gelijk dat je blijft slapen in dat geval. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over je vervoer en je veiligheid. En er maakt haast nooit iemand een probleem van. Integendeel, de organisator van het feestje vindt het meestal ook toppie om de dag nadien nog wat na te kletsen bij het ontbijt en jij helpt gewoon een handje bij het opruimen ;-)


GROOT GELIJK DAT JE ER WAT VAN ZEGT

Lekker eten, drinken, feesten, gezelligheid, de juiste muziek,...op het einde van een avondje uit durf je soms wel eens té enthousiast zijn. Veel mensen overschatten zichzelf, laat dat niet gebeuren. Denk aan de veiligheid van je vrienden, zorg voor elkaar. Groot gelijk dat je er wat van zegt en dat je niemand onder invloed achter het stuur laat kruipen.