Geef eens een digitale stadsbon cadeau

Een stadsbon kopen is sinds vorig najaar heel eenvoudig. Kies in de webshop een bedrag, betaal online, en je ontvangt na aankoop meteen een QR-code in je mailbox. De code kan je printen, op je smartphone laten staan, of opladen in de Bree App. In de winkel toon je de QR-code, en de betaling is gebeurd. We verzamelden voor jullie de meestgestelde vragen over onze bonnen. Zo ben je gewapend om tijdens de eindejaarsperiode een tof kadootje te voorzien voor je achterban. Last minute, grote bedragen, meerdere bonnen? Het kan allemaal online. Shoppen maar!

Deelnemende handelaren

Er zijn op dit moment een 60-tal lokale handelaars die mee de overstap maakten naar het digitale systeem. Een etentje, een nieuwe outfit, een manicure of een lekker ijsje? Of gewoon je wekelijkse aankopen bij onze Breese bakkers, slagers of traiteurs betalen? Het is allemaal mogelijk!Het overzicht vind je helemaal onderaan.

Papieren bon

Je kan terecht aan het onthaal van het stadhuis om een geprinte stadsbon te kopen. Je kan hier cash of met bancontact betalen. Je hoeft geen afspraak te maken, maar je moet je wel aanmelden aan de zuil in de Patio en even wachten tot je volgnummer aan de beurt is.

Oude stadsbonnen

Heb je thuis nog de oude papieren stadsbon liggen op je kast of in je portefeuille, denk er dan aan dat ze geldig is tot een jaar na aankoopdatum. Uitzonderlijk kan je deze nog en met 31 december 2023 verzilveren bij je favoriete Breese handelaar! 

beeld