De winnaars van de Maand van de Markt zijn bekend!

Heb je tijdens de Maand van de Markt deelgenomen aan de winactie? Check deze week dan zeker je mailbox, want de winnaars zijn bekend! Ook dit jaar werd de maand april weer uitgeroepen tot de Maand van de Markt. Gedurende deze maand werd je als lokale shopper extra beloond, want bij elke aankoop kon je kans maken op leuke prijzen.

Marktbonnen

Deelnemen deden jullie dan ook massaal: we ontvingen maar liefst 3.000 wedstrijdkaartjes in onze fysieke en digitale brievenbus. Samen met de marktcommissie, trok de onschuldige hand van schepen Jo Vandersteegen de namen van de winnaars uit de enorme stapel. Met een indrukwekkende prijzenpot van 3.250 euro – gesponsord door de marktkramers en stad Bree - kunnen we 105 winnaars blij maken met marktbonnen ter waarde van 25 en 75 euro. Maar de absolute kers op de taart was de hoofdprijs van maar liefst 400 euro aan Visit Limburg-bonnen, geschonken door de provincie Limburg. Deze prijs mocht Petra in ontvangst nemen, proficiat!

Gewonnen?

De winnaars ontvangen deze week via het ingevulde emailadres een mail met het goede nieuws. Ben je bij de gelukkigen? Dan kan je je prijs op het stadhuis van Bree komen afhalen. Vergeet zeker je identiteitskaart en je ontvangen mailtje niet.