Bedankt sterkmakers!

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we de Week van de Kinderopvang.

Bedankt Sterkmakers

Dit jaar kiezen ze voor het thema “Bedankt Sterkmakers”. Met dit veelzeggende thema willen ze elke medewerker van en uit de kinderopvang laten schitteren.

We richten met veel trots de spotlight op hen. Voor deze machtige mannen en vrouwen is geen taak te veel of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste Harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt.

Bedankt jouw sterkmaker persoonlijk

Je kan jouw sterkmaker en die van je kind(eren) persoonlijk bedanken via onderstaande 'compliment-button'. Want elk kind in Bree krijgt door deze Sterkmakers een warme start in het leven waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. Van de eerste voorzichtige stapjes, tot ze met vrolijke sprongen de wereld kunnen ontdekken. Dat verdient een applaus!

Kunstwerk

Heb je een kleine picasso in huis? Download hieronder dan de kleurplaat van Week van de Kinderopvang en bezorg deze aan de opvang!