online workshop voedselverlies voorkomen

Weet je niet zo goed wat je aan moet vangen met keukenrestjes, vind je het zonde om die restjes zomaar weg te gooien en heb je koken nog niet zo goed in de vingers? Deze sessie geeft je eenvoudige en relevante tips en tricks om keuken- en (moes)tuinresten te bewaren en te verwerken in nieuwe gerechten. Je hoeft geen keukenprinses, geen beroepskok of geen ervaren restjesridder te zijn om de tips en tricks te kunnen toepassen op de overschotjes uit je koelkast! De lesgever gaat met de toehoorders in interactie om de achterliggende theorie te benadrukken.

  • zaterdag 5/12 van 10.00 u - 12.00 u
  • dinsdag 8/12 van 20.00 u - 22.00 u
  • dinsdag 15/12 van 14.00 u - 16.00 u
  • zaterdag 19/12 van 10.00 u - 12.00 u
  • dinsdag 22/12 van 20.00 u - 22.00 u

Inschrijven doe je via volgende link of via email naar annick.depaepe@centrumduurzaamgroen.be (vergeet niet je voorkeursdatum door te geven). De deelnemers ontvangen een link per mail vlak voor aanvang.