Seniorenloket nu ook op Stadsplein 1

Ben jij al bekend met het Seniorenloket? 65-plussers kunnen hier terecht voor vragen rond thuiszorg en thuiszorgdiensten, info over aangepast wonen en sociale huisvesting, het aanvragen van een parkeerkaart, of ondersteuning bij allerhande administratieve vragen. Vroeger kon je deze collega’s vinden in het stadhuis aan het Vrijthof. Nu de rest van de sociale dienstverlening haar intrek nam in Stadsplein 1, verhuist het Seniorenloket mee naar de nieuwe locatie!

Elke dinsdagnamiddag

Je kan zonder afspraak terecht op het Seniorenloket tijdens het spreekuur, elke dinsdagnamiddag tussen 14.00 u en 16.30 u, op Stadsplein 1. Wil je lange wachtrijen vermijden, of past dinsdagnamiddag niet in jouw agenda? Maak een afspraak via 089 84 85 50.

Is het Seniorenloket de juiste plek voor jouw vraag?

Vaak blijkt uit het gesprek dat een doorverwijzing naar een andere dienst de beste aanpak is, ook daar helpen de collega’s van het loket je mee verder! Ze bezorgen je tijdens het gesprek steeds de juiste contactgegevens, of laten weten waar je terecht kan om die gegevens op te vragen.