nieuwe look voor de Bree App

Begin maart werd de agendafunctie van onze Bree App opgefrist. Hij kreeg een nieuw jasje en enkele nieuwe functionaliteiten. Bovenaan in de agenda vind je voortaan de nieuwsberichten die je aanmaakt over jouw evenementen. Hier kan je op doorklikken en dan kom je heel eenvoudig op een overzicht hiervan terecht. Daarnaast is het nu ook mogelijk om aan de hand van slechts een paar trefwoorden een activiteit of evenement terug te vinden via de zoekfunctie. Via de snelle filters kom je direct te weten wat er morgen, dit weekend, of volgende maand te doen is in jouw regio. 

Ben je nog niet bekend met de Bree App? 

De Bree App is één centrale stadsapp waarin we de contactgegevens van stads- en andere diensten centraliseren. Daarnaast is er een evenementenkalender en een nieuwsfeed met lokale nieuwsberichten. In enkele stappen kan je meldingen over het openbaar domein doorgeven en foto’s opladen. De afvalkalendertoepassing die je verwittigt om het restafval, de pmd-zak of de groene container op tijd aan straat te zetten, vinden wij een bijzonder handig hulpmiddeltje!

Als gebruiker van de Bree App vind je dus heel wat praktische info aangeboden in een overzichtelijk mobiel format. Test even uit wat je er zelf van vindt en download de Bree App -van Mobicage- gratis in de app store, net zoals de 2665 andere Breeënaren die ‘m vandaag al gebruiken.

Promotie maken via de Bree App

De Bree App is er daarnaast ook om Breese ondernemers en verenigingen te helpen een mobiele identiteit te ontwikkelen en hun online bereik te vergroten. Met tools zoals een E-shop, reservatiesysteem, digitaal klantenkaartsysteem, agenda om evenementen aan te maken en de mogelijkheid om berichten te sturen, zit je via de Bree App heel dicht bij je doelpubliek dat mobiel actief is.