Het zomert in de bib!

Eindelijk verlof in het vooruitzicht en tijd om lekker bij te lezen? Zak af naar onze bib, want hun collectie is een plezier om uit te kiezen, en de belezen medewerkers helpen je graag op weg. Vanaf zaterdag 1 juli schakelt de bemande bib over naar zomermodus en zijn de openingsuren wel anders dan tijdens het schooljaar.

Openingsuren 

De openingsuren met medewerkers van 1 juli t/m 31 augustus:

  • maandag t/m donderdag: 15.30 u - 19.00 u
  • vrijdag & zaterdag: 10.00 u - 12.00 u

Open+

Naast de bemande openingsuren zijn er extra openingsuren zonder personeel. Met open+ is de bib elke dag open van 10.00 u tot 22.00 u. Extra handig wanneer de bib overschakelt op zomerregeling of wanneer je wilt studeren in de bib tijdens de blok. Dankzij de flexibele openingsuren van open+ kom je naar de bib wanneer het jou past. Tijdens je bezoek is er geen personeel aanwezig en ook niet bereikbaar, je moet dus zelf wel al een beetje “thuis” zijn in de bib om vlot van deze service gebruik te kunnen maken. Wil je graag lid worden van open+? Kijk dan op bree.bibliotheek.be voor meer info.

Expo Roodkapje

Er is deze zomer in de bib weer heel wat leuks te beleven voor kinderen. Zo is er een expoover Roodkapje, die je ook tijdens de Schattenjacht van Vlieg kan ontdekken. Heb je zin in een zomerse leestrip? Dan is de Bestemming: bib!-reispas echt iets voor jou. Haal je reispas af aan de balie, ga mee op leestrip en win!

Andere diensten 

Meerdere (vrijetijds)diensten hebben afwijkende openingsuren tijdens de zomervakantie. Je kan ze raadplegen via bree.be/openingsuren-en-contact.