April: Maand van de Markt

Een bezoek aan onze wekelijkse vrijdagmarkt, dat is altijd een plezier voor je zintuigen! Heerlijke geuren en kleuren van kwaliteitsvolle seizoensproducten komen je tegemoet. Bij de start van het voorjaar keert de frisse actie “Maand van de Markt” weer terug. Met talrijke acties en animatie heten we onze bezoekers extra welkom. En omdat goed begonnen half gewonnen is, delen we op vrijdag 12 april gratis zaaimengsels én handige shoppingtassen uit.

Prachtige prijzen

Onder de bezoekers die in april naar de markt komen verloten we enkele knappe prijzen. Deelnemen kan door jouw unieke code in te geven op www.maandvandemarkt.be of door het formulier dat je op de markt ontvangt te deponeren in de wedstrijdbox die je in de Kloosterstraat vindt. De loting 
van de winnaars vindt plaats op vrijdag 3 mei.

Wat valt er juist te winnen?

De hoofdprijs is een waardebon van € 350 van Visit Limburg, geschonken door de provincie. Daarnaast krijgen 3 winnaars een bon t.w.v. € 100 om naar believen te besteden op de markt. Bij elke aankoop maak je kans om te winnen, want je ontvangt telkens een nieuw formulier.

Gezellig genieten

Tijdens de Maand van de Markt is er animatie voorzien. Zo zal gezellige muziek onze straten kleuren en brengt de ballonclown tijdens de paasvakantie, op vrijdag 5 april, een bezoek aan de markt. Dat maakt een uitstapje met je (klein)kinderen extra leuk! 

Bloeiende bloemenweide

April is ook dé maand bij uitstek om je tuin om te toveren tot een kleurrijke bloemenweide. Deze bloemenweide zorgt niet enkel voor kleur, maar ook voor bijen en vlinders, wat alleen maar goed is voor de bijenpopulatie. Om de biodiversiteit te bevorderen kan je op vrijdag 12 april gratis verschillende zaaimengsels afhalen aan ons kraampje in de Kloosterstraat. Wie snel is, krijgt ook een Breese shoppingtas. Wees er snel bij, want op = op!