Al zin in Olé Congé?

Noteer zaterdag 24 en zondag 25 juni in je agenda, want dan geven wij de aftrap van de zomervakantie op het Vrijthof! Het team van het Evenementenloket zorgde ook dit jaar weer voor een knallende line-up.

Zaterdag 24 juni | 20.00 u

Jasper LeJeune dropt de eerste beats. Deze Breese sensatie heb je zeker al gespot in Lagossa of op fuiven zoals Jungle Fever en Freak Out Today. Zing luidkeels mee met de beste singalongs van gisteren en vandaag, gebracht door partyband The Juliets, gevolgd door dé dance-sensatie: 2Fabiola! Patje en Loredana brengen een set met hun beste hits. They will lift you up to the highest emotions! We sluiten af met Laston & Geo, vaste waardes op o.a. Pukkelpop en Werchter. Ze brengen house en hip hop beats met af en toe een vleugje drum&bass, techno en disco.

Zondag 25 juni | 13.00 u

De Make Music Dj’s zorgen voor zomerse vibes op het Vrijthof terwijl er voor de kinderen straat- en randanimatie voorzien is. Tine en de teletijdmachine loodst iedereen doorheen de muziek van hun favoriete programma’s, bekende liedjes van Samson en Gert tot Spring. Een perfecte inleiding voor de Ketnetband! Maarten Cop (Hoodie, Familie), Lotte Stevens (Mega Mindy, Hoodie),Jasper Heyman (Campus 12), Ketnet-wrapper Gloria Monseres, Maureen Vanherberghen (Helden) en Giovanni Kemper (Nachtwacht) geven er samen een lap op. Dit wordt met zekerheid een zondag waarop groot en klein de hele namiddag kan dansen, zingen en springen!

Winkelweekend met Bree Zomert!

Op 24 en 25 juni vindt ook de vijfde editie plaats van Bree Zomert, georganiseerd door Bree Beleven i.s.m. Stad Bree. Tijdens dit weekend scoor je interessante koopjes en staan de gezellige terrasjes voor je klaar!