de zeepziederij opent haar deuren in september!

Volgend cultureel seizoen kunnen we genieten van ons nieuw Cultuurhuis op de Malta! Naast Alex Agnew ontvangt team Zeepziederij een hoop andere kleppers op de planken van deze toplocatie. Tip van de redactie: bestel alvast je Zeepziderijtickets voor het nieuwe seizoen op 22 mei, tijdens de gratis Presentatiedag.

Klets!: Dag Jan. Er breken spannende tijden voor jullie team, is het niet?

Jan (directeur cultuurcentrum): Wij hebben onze handen meer dan vol met de voorbereidingen voor het nieuwe Cultuurhuis De Zeepziederij. De programmatie voor volgend jaar moet ook af zijn want onze ticketverkoop voor 2019-2020 start op 23 mei.

Klets!: Komt er weer een Presentatiedag voor de vroege vogels?

Jan: Jazeker, op 22 mei -één dag voordat onze brochure in de brievenbussen valt- kunnen geïnteresseerden in avant-première kennis maken met ons aanbod en als àllereersten tickets bestellen. We maken hier een gratis feestelijke avond van. We zorgen voor bestelformulieren zodat iedereen voor zichzelf en vrienden of familieleden tickets kan reserveren. Inschrijven is wel noodzakelijk, dit kan via www.presentatiedag.be of 089 84 85 65.

Klets!: Verwachten jullie veel volk?

Jan: Ja, best wel. We organiseren deze avond simultaan op twee locaties, om de grote hoeveelheid enthousiastelingen een plekje te kunnen geven: in De Breughelzaal én De Barrier in Gerdingen!

Klets!: We zijn razend benieuwd: wie boekten jullie alvast voor de Zeepziederij?

Jan: Alex Agnew gaat eerst wat try-outen in het Sportpaleis om op 20 én 21 november zijn nieuwe show in Bree te spelen. Daarnaast ontvangen we Jim White, Scala, Nele Bauwens, De Komedie Compagnie, Herbert Flack, De Piepkes, Compagnie Marius, Carry Goossens, Peter Thyssen en nog veel schoon volk. Genoeg zo?

Klets!: Sterk bezig, team Zeepziederij!